Fotostrips

U bevindt zich hier: Home | Samenwerken | Fotostrips

Fotostrips

fotostrip

Een vrijwilliger die wel erg graag zijn eigen gang gaat en alleen de leuke klusjes doet. Of de zorgmedewerker die vergeet de vrijwilliger te zeggen dat ‘zijn’ cliënt niet kan op het afgesproken tijdstip. Herkenbaar? Het zijn een paar voorbeelden van situaties die nogal eens voorkomen in de praktijk. Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden hebben we fotostrips gemaakt over dergelijke situaties.

De fotostrips zetten de situatie scherp neer, maar met een knipoog. Dat maakt het makkelijker om de thematiek te bespreken. De titelheldinnen zijn Sandra en Siona, allebei werkzaam in de zorg. Zij zijn ook bekend van het goede gesprek (externe link).

De fotostrips zijn bedoeld voor opleiders, trainers en andere medewerkers in de ouderen- en gehandicaptenzorg die voorlichting en scholing verzorgen voor medewerkers en vrijwilligers. Maar ook in teamoverleggen, intervisiebijeenkomsten of bijeenkomsten met teamleiders en managers kun je de strips bespreken.

Informatie

Facebook Twitter LinkedIn

Inschrijven nieuwsbrief

  • Mevrouw Heer

zorgbetermetvrijwilligers.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.