Mededelingen uit het veld

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Mededelingen uit het veld

Mededelingen uit het veld

2 december 2015

12 literatuurtips voor goed vrijwilligersmanagement

Er zijn boekenplanken vol over het ontwikkelen van een vrijwilligersbeleid. Hoe vindt u tussen al die literatuur de voor uw organisatie meest geschikte aanpak? Movisie en Vilans helpen u op weg. Tot de 12 tips behoort ook de Toolkit van Zorg Beter met Vrijwilligers.

Present doet mee aan programma Vrijwillig Dichtbij

Vrijwillig Dichtbij is een driejarig programma waarin landelijke vrijwilligersorganisaties subsidie ontvangen o.a. voor activiteiten die bijdragen aan versterking van de samenwerking tussen informele en formele zorg. Ook Present doet mee aan dit programma! De organisatie zeten de komende jaren in op intensievere samenwerking met zorg- en welzijnsorganisaties. Met als doel dat inzet van vrijwilligers meer vanzelfsprekend onderdeel wordt van hulpverleningstrajecten. Meer informatie.

Meld je project of klus aan voor NL Doet 2016

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2016 is er weer NLdoet. Heb je vrijwilligers nodig voor je projecten of klussen? Meld ze aan en doe ook gelijk een digitale aanvraag voor een financiƫle bijdrage bij het Oranje Fonds.

Facebook Twitter LinkedIn

Inschrijven nieuwsbrief

  • Mevrouw Heer

zorgbetermetvrijwilligers.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.