Over Zorg Beter met Vrijwilligers

U bevindt zich hier: Home | Over Zorg Beter met Vrijwilligers

Over Zorg Beter met Vrijwilligers

De zorg wordt beter mét de inzet van vrijwilligers. Dat gaat niet zonder betere zorg vóór vrijwilligers. Zorg Beter met Vrijwilligers helpt zorgorganisaties hierbij op het gebied van vijf thema's vijf thema's: Beleid en organisatie, Diverse groepen, Grenzen, Samenwerking en Nieuwe werkterreinen.

Wat kunnen zorgorganisaties doen om vrijwilligers optimaal in te zetten in de zorg in aansluiting op de wensen en behoeften van vrijwilligers zelf? Op deze website vind je handreikingen, voorbeelden, en publicaties om je te helpen bij deze en andere vragen.

Meer lezen over het project Zorg Beter met Vrijwilligers (pdf)

Vervolg: Zorg Beter met Vrijwilligers Fase 2

Zorg Beter met Vrijwilligers kreeg een vervolg, waarin vijftien van die organisaties (koplopers) aan de slag gingen met het borgen en implementeren van de behaalde resultaten.

Zelf aan de slag

Je kunt ook zelf in aan de slag met alle instrumenten en voorbeelden op onze website. Vilans en MOVISIE kunnen u hierbij ondersteunen, bijvoorbeeld met een kortdurend adviestraject of workshop. Zodat de inzet van vrijwilligers in uw organisatie blijvend verbetert. Neem hiervoor contact op via zbmv@vilans.nl. Wij helpen u graag op weg.

Materialen

De materialen en webteksten op deze website kunnen worden geprint en veelal gratis gedownload. Zorgorganisaties mogen dit materiaal kopieëren, aanpassen en aanvullen met eigen input.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten, nieuw materiaal en actualiteiten rond vrijwilligerswerk in de zorg? Meld je aan voor de nieuwsbrief! Zorg Beter met Vrijwilligers houdt je op de hoogte.

Facebook Twitter LinkedIn

Inschrijven nieuwsbrief

  • Mevrouw Heer

zorgbetermetvrijwilligers.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.