Vinden en binden

U bevindt zich hier: Home | Diverse groepen | Vinden en binden

Vinden en binden

Vindplaatsen
Een goede mix van diverse groepen vraagt een gerichte zoektocht naar vrijwilligers. Suggesties voor plaatsen waar vrijwilligers met succes te vinden zijn:

Vrijwilligers vanuit eigen keuze

Diverse vindplaatsen, waaronder vrijwilligerscentrales of steunpunten, lokale en sociale media en (via organisaties) in de buurt en wijk.

Werknemers-vrijwilligers

Bedrijven die werknemers vrijwilligerswerk willen laten doen. Deze  zijn onder meer te vinden via vrijwilligerscentrales of –steunpunten die beschikken over speciale makelaars voor maatschappelijk betrokken ondernemen of een maatschappelijke beursvloer organiseren waar bedrijven, overheden en  maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten en een match maken rond vrijwilligerswerk.

Geleide vrijwilligers

Gemeenten, instanties en scholen die mensen (werk)ervaring willen laten opdoen, activeren of kennis laten maken met het vrijwilligerswerk in het kader van maatschappelijke stage.

Vrijwilligers met beperking

Organisaties die mensen met een (verstandelijke) beperking begeleiden die willen participeren via vrijwilligerswerk.

Informatie

Facebook Twitter LinkedIn

Inschrijven nieuwsbrief

  • Mevrouw Heer

zorgbetermetvrijwilligers.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.